Ali Erdal’ın 4 yıl önce kurduğu Antalya’daki Ispartalılar Platformu çığ gibi büyüyerek 21 bin 600 kişiye ulaştı. Ispartalıların birlik ve bütünlüğü ile yardımlaşmayı amaçlayan platform nihayetinde tüzel kişilik kazandırılarak derneğe dönüştü.

 

Kısa adı ANIDER olan Antalya’daki Ispartalılar Derneği kurucusu ve başkanı Ali Erdal, tüzel kişilik ile taçlandırdığı dernek hakkında şunları ifade etti:

“Derneğimizin kurumsal bir yapıya sahip olmasını sağlayacak tüm detayları hesapladık. Alt yapıyı sağlam temeller üzerine kurarak, derneğimizin gelecek kuşaklara kalmasını ve devam ettirilebilir niteliklere sahip olacağını belirtmek isterim.

4 yıldır sosyal medya üzerinden hemşerilerimize hizmet eden Antalya’daki Ispartalılar Platformu, Ispartalıların en büyük, tanınmış ve en fazla hizmet eden gücü haline gelmiştir. Platformumuz artık ANIDER ile birlikte büyük hizmetlere imza atacak. ANIDER’in yerel bir hemşeri derneği olmaktan öte,, hep birlikte gerçekleştireceğimiz projelerle ulusal bir vizyona sahip olmasını hedefliyoruz.”

 

ANIDER’e olan büyük ilgi, alaka ve teveccüh ile dernek her geçen gün büyüyor. Derneğin tüm Ispartalılara hayırlı olmasını, hayırlara vesile olmasını dileriz.  

 

 

 

 

 

 

 

 


Kaynak: Banu Barlas